PVC Granulat

1PVC granulata za ekstruziju

2PVC granulata za brizganje

granulat

Drvoplast proizvodi različite vrste PVC granulata za ekstruziju i brizganje svih vrsta tvrdoća (meki, polutvrdi, tvrdi), s jedne strane koristeći granulat kao poluproizvod u daljnjoj vlastitoj proizvodnji, a s druge strane kao proizvod za prodaju na tržištu.


Mogu se izraditi sve vrste PVC granulata za ekstruziju i brizganje, počevši od mekih, tvrdoće 50 ShA (Shore-a), do tvrdih tvrdoće 85 ShD (Shore-a).


Meki granulati mogu biti gumirani ili ekspandirani, dok tvrdi granulati mogu biti modificirani s povećanom otpornošću na udarac ili povišenom temperaturom upotrebe.

PROIZVODNJA


Različite vrste PVC granulata proizvodimo miješanjem osnovne sirovine PVC praha s različitim aditivima kao što su: stabilizatori, klizna sredstva, omekšivači, modifikatori, pigmenti i slično, te preradom tih mješavina procesom ekstruzije.KAPACITET I KOLIČINE ISPORUKE


Ukupan kapacitet proizvodnje PVC granulata je nešto iznad 3.000 tona godišnje. Sve vrste PVC granulata mogu se dobiti u željenoj boji prema uzorku ili prema RAL karti, u minimalnoj količini od 500 kg, što je posebno važno za proizvođače manjih serija.

granulat-vrece

PAKIRANJE


Granulat je pakiran u vreće po 25 kg što se pokazalo vrlo praktičnim za sve naše kupce, ali ga možemo pakirati i u jumbo vreće u dimenzijama sukladno zahtjevu kupca.


NAMJENA


Namjena PVC granulata iz našeg proizvodnog programa je vrlo široka: automobilska, građevinska, staklarska, stolarska industrija, industrija plastike, industrija izrade različitih tipova kontejnera, proizvodnja kabela, lampaša (plastičnih svijećnjaka), itd.


KVALITETA


Kvalitetu PVC granulata, kao i zadovoljenje posebnih zahtjeva kupaca jamči kompletno opremljen laboratorij za ispitivanje polimernih materijala.

Zanima te PVC granulat ?

Ispuni kontakt obrazac i brzo očekuj naš odgovor.